• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0898710915
    • Условия за ползване

     1. Работно време

     Електронен магазин www.sportnidrehi.net работи непрекъснато, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки клиент свободно може да разглежда стоките в него и да направи поръчки в удобно за него време.

     При нужда от консултации, не се колебайте, а ни се обадете  на  ☎ 0898 71 09 15 или 0884 79 39 04.  Ние с готовност ще откликнем и ще ви помогнем във вашия избор. 

     2. Как да направя поръчка

     За да пазарувате от нас не е нужно да имате РЕГИСТРАЦИЯ. За улеснение на нашите клиенти сме направили възможност за БЪРЗА ПОРЪЧКА - попълват се само две полета - ИМЕ и ТЕЛЕФОН. След като вече сте направили УСПЕШНА ПОРЪЧКА очаквайте от нас обаждане по телефона за уточняване на доставката.

     3. Доставка

     Доставката се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС с наложен платеж, с опция преглед и тест на стоката преди заплащане. Заплащането се извършва в брой директно на куриера в момента на доставката срещу издадените документи, съгласно българското законодателство. Срока  за доставка е до 24 часа, когато е до офиси на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. При доставка до точен адрес сроковете са различни в зависимост от населеното място. За повече информация по този въпрос вижте в сайта на ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Доставката струва между 5.60 - 6.00 лева до всички офиси на ЕКОНТ за цялата страна, в зависимост от наложения платеж. При доставка до точен адрес цената е по-висока и варира от 7.50 до 9.50 лева в зависимост от населеното място и наложения платеж. Доставката на поръчки приети в петък до точен адрес се оскъпява с още 2 лева, поради задаване на час приоритет и става около 9.50 - 11.50 лева. Поръчките приети в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник. Доставката е за сметка на клиента. 

     Всички цени в сайта са в български лева с включен ДДС и са за един брой артикул.

     4. Право на смяна

     Всеки наш клиент има право на смяна на поръчаният от него продукт, когато размера или вида на продукта не съответства на неговите изисквания.  Условието е върнатата стока да е с здрави етикети и да е във вида в който е изпратена. Куриерските услуги при смяна на поръчка  са за сметка на клиента.

      5. Право на отказ и връщане на стоката 

     Ние от SPORTNIDREHI.NET  гарантираме, че ако има проблем при закупена стока от нас, тя съответно ще бъде сменена или ще бъде върната сумата за закупуването и. Условието е върнатата стока да е с здрави етикети и да е във вида в който е изпратена. По чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката. Куриерските услуги при връщане на поръчка или смяна са за сметка на клиента.

   • Последно разгледани