• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0898710915
    • Срокове и доставка

     Работно време

     Електронен магазин www.sportnidrehi.net работи непрекъснато, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки клиент свободно може да разглежда стоките в него и да направи поръчки в удобно за него време.

     При нужда от консултации, не се колебайте, а ни се обадете  на  ☎ 0898 71 09 15 или 0884 79 39 04.  Ние с готовност ще откликнем и ще ви помогнем във вашият избор. 

     Срокове и доставка

     Договорът за покупко-продажба на стока се счита за сключен от момента на подаването на поръчка от клиента и потвърждаването за обработката й от наш служител чрез e-mail съобщение и/или телефонно обаждане. Ако поръчката е изпратена в неработен ден и/или извън работното ни време, нейното изпълнение ще започне на следващия работен ден. Всеки наш клиент се уведомява своевременно за статуса на поръчката му. Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и други се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена.

     Доставката се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС с наложен платеж, който Вие заплащате в офис или на куриер, ако доставката е до точен адрес.  Срока  за доставка е до 24 часа, с опция "преглед и тест на стоката" преди заплащане.  Доставката струва между 5.60 - 6.00 лева до всички офиси на ЕКОНТ за цялата страна, в зависимост от наложения платеж. При доставка до точен адрес цената е по-висока и варира от 7.50 до 9.50 лева в зависимост от населеното място и наложения платеж. Доставката на поръчки приети в петък до точен адрес се оскъпява с още 2 лева, поради задаване на час приоритет и става около 9.50 - 11.50 лева. Поръчките приети в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник. Доставката е за сметка на клиента. Всички цени в сайта са в български лева с включен ДДС и са за един брой артикул.

      

     Право на смяна

     Всеки наш клиент има право на смяна на поръчаният от него продукт, когато размера или вида на продукта не съответства на неговите изисквания.  Условието е върнатата стока да е с здрави етикети и да е във вида в който е изпратена. Куриерските услуги при смяна на поръчка  са за сметка на клиента.

      Право на отказ и връщане на стоката 

     Ние от SPORTNIDREHI.NET  гарантираме, че ако има проблем при закупена стока от нас, тя съответно ще бъде сменена или ще бъде върната сумата за закупуването и. Условието е върнатата стока да е с здрави етикети и да е във вида в който е изпратена. По чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката. Куриерските услуги при връщане на поръчка или смяна са за сметка на клиента.

   • Последно разгледани