• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0898710915
    • SALOMON XA ROGG GORETEX 412763

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2165
     Телефони за поръчка:

     XA Rogg Goretex са страхотен модел на SALOMON, които гарантират, че сте готови за всяко едно приключение, независимо дали обичате да бягате или да вървите!

     Той е с подсилена предна част, получавате цялата защита, от която се нуждаете, за да се чувствате непобедими на неравен терен.

     Воденепромокаемата Goretex технология ще ви защитава и в най-суровите условия, докато позволява на въздуха да стигне до крака. Goretex е мембрана, която ще ви предпазва от влагата навън и в същото време ще извежда извън обувката влагата, която собственият ви крак произвежда по време на движение.

      Quicklace системата прави обуването и събуването изключително лесно и помага срещу нежеланото отхлабване на обувките ви по време на приключение!

     Моделът притежава стелка OrthoLite, която е създадена по технология с отворена клетъчна структура. Стелката е екологична, лека и с дълготрайна амортизация. Контролира влагата и позволява на въздуха да циркулира през нея и на кожата да диша.

     Contagrip®  подметката ще ви осигури максимално сцепление и ще ви предпази от подхлъзване при вървене по неравна или кална повърхност.

     Salomon XA Rogg Goretex е създаден за приключения, изследователи и откриватели на нови маршрути! Съвкупността от всички технологии ви позволява смело да се впуснете в поредното приключение!

    • Бърза поръчка
   • Последно разгледани