• Вашите любими продукти
    Няма нищо в любими...
   • Добавени продукти за сравнение
     Няма нищо в сравнение...
    • 0898710915
    • SALOMON CROSS OVER GORETEX 412860

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2164
     Телефони за поръчка:

     Изцяло новият Salomon Cross Over GTX е вдъхновен от легендарната серия спортни обувки на SALOMON - Speedcross. Обувките са оптимизирани за пешеходен туризъм благодарение на използването на специално адаптирани безшевни протекторни блокове и специален профил, осигуряващ максимално ниво на комфорт.

     Това са изцяло нови, универсални, леки обувки с прецизно прилепване, стабилни, незаменими по време на бързи разходки през тежък терен, предназначени за използване при всякакви условия, навсякъде по света.

     Характеристики: многопосочен протектор, напълно затворена безшевна мрежеста конструкция и водоустойчива мембрана GORETEX

     Перфектен за пътеката в гората по всяко време на годината. Предлага несравнимо сцепление в дългосрочен план и адекватна защита от вода, за да поддържа скорост и производителност дори в тежки условия.

     Пълната облицовка на обувката с мембрана GORE-TEX® осигурява както вентилация, така и водоустойчивост за тези които обичат туризма дори и при технически труден терен и при всякакви метеорологични условия.

     Това е идеален модел за любители на трекинга. Той съчетава прецизно прилягане към крака, осигурява вентилация и опора за стъпалото, което го прави подходящ дори за най-неравните пътеки.

     Безшевна горна част с хидрофобни свойства - върху обувките е нанесено специално покритие, което осигурява допълнителна защита и предпазва материала от абсорбиране на влага по време на краткотрайни валежи.

     Системата Contragrip осигурява изключително сцепление на всякаква повърхност- суха, хлъзгава или мокра земя.

     С пяна EVA - която осигурява отлично поглъщане на удари и вибрации при неравни терени. 

    • Бърза поръчка
   • Последно разгледани